Over Diane

Zoek je naar een tekstschrijver die jouw verhaal duidelijk vertaalt in tekst?
Op een tWie is Diane?oon die past bij jou en jouw bedrijf? Dan hoef je niet verder te zoeken.

Met een levenslange liefde voor schrijven, heb ik er in 2019 ook daadwerkelijk mijn werk van gemaakt. Ik wil altijd graag het naadje van de kous weten. Soms is dat lastig, maar in mijn werk als tekstschrijver is dat juist een groot voordeel! Ik stel namelijk die vragen die jouw bezoekers ook hebben. Daardoor ontstaan er toegankelijke teksten die precies de juiste snaar raken.

Jouw tekstschrijver in Woudenberg

Woon je in de buurt van mijn woonplaats Woudenberg? Ik maak graag persoonlijk kennis met jou en je bedrijf. Dat stelt mij in staat om me nog beter in jouw bedrijf in te leven. Maar natuurlijk kunnen we elkaar ook digitaal ontmoeten. Net waar jouw voorkeur naar uitgaat.

In mijn netwerk zitten grafisch ontwerpers, fotografen, social media experts en web developers. In deze zaken ben ik namelijk niet gespecialiseerd. Kan ik je ergens niet mee helpen, dan verwijs ik je graag door. Of ik creƫer samen met hen jouw unieke website.

Wie is Diane?

Niet geboren, wel getogen in het mooie Woudenberg. Een kletskous en een rasoptimist. Dier- en natuurliefhebber. Getrouwd met een erg leuke man en mama van een schattig meisje. Hoopt de wereld een beetje mooier te maken door zo duurzaam mogelijk te leven. Stiekeme droom? Mijn eigen kinderboerderij.

Achtergrond? Bsc Dierwetenschappen. Verschillende banen in de horeca. Klantcontact bij Triodos Bank. Sinds 2019 actief als zelfstandig tekstschrijver.